Over ons

De Zandvoort Podcast is in 2021 met veel enthousiasme opgestart door Gert van Kuijk en Gillis Kok. Na een serie met gasten die mooie verhalen over Zandvoort te vertellen hebben, volgde begin 2022 een serie met lijsttrekkers van de lokale politieke partijen die meededen aan de gemeenteraadsvergadering in maart 2022. Tot groot verdriet is Gert tijdens het maken van deze politieke podcastserie plotseling overleden…

Gillis Kok en Gert van Kuijk

Zandvoort Kiest

Ondanks het wegvallen van Gert zijn we doorgegaan met de politieke interviews. In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 hebben de gezamenlijke Zandvoortse media de politieke partijen geïnterviewd. Uit dit samenwerkingsverband, onder de noemer ‘Zandvoort Kiest’, is o.a. een podcastserie ontstaan.

Tierelier

Sinds het voorjaar van 2022 is een wekelijkse serie natuurpodcasts gestart, wat een mooie samenwerking is met o.a. IVN Zuid Kennemerland. Deze podcast heet ‘Tierelier’.

Barboek

In oktober 2022 is weer een nieuwe podcastserie van start gegaan: ‘Barboek Zandvoort’. Hierin nodigen Sandra Lissenberg en Dolly ten Pierik horecatijgers uit om herinneringen op te halen over hun roemrijke verleden in de Zandvoortse horeca.

De Drie Haringen

In januari 2023 zijn we gestart met een podcast voor ondernemend Zandvoort. Ondernemersmanager Floor Thomasse bespreekt telkens een actueel thema met twee gasten (samen de drie ‘haringen’) om duiding te geven aan het onderwerp.

Heeft u ook een leuk idee voor een podcast over Zandvoort? Stuur dan een e-mail naar: info@dezandvoortpodcast.nl

Gillis Kok