Over ons

De mannen van de podcast

Gillis Kok (l.) en Gert van Kuijk

De Zandvoort Podcast wordt met veel enthousiasme gemaakt door Gert van Kuijk en Gillis Kok, met medewerking van Job Scharff voor de techniek en Stef Westerburger voor de sociale media.

Gert van Kuijk

Gert (1952) heeft zijn sporen inmiddels wel verdiend in Zandvoort. Behalve dat hij in het verleden voorzitter van de Ondernemersvereniging is geweest, was hij ook twee jaar lang centrummanager in Zandvoort. Daarnaast is hij initiatiefnemer geweest van o.a. de grote jaarmarkten, de jaarlijkse ijsbaan en het traditionele shantykoren festival. Momenteel verzorgt hij de redactie voor het radioprogramma ‘Goedemorgen Zandvoort’, dat iedere zaterdag live te beluisteren is op de lokale zender ZFM.

Gillis Kok

Gillis (1973) is sinds 2005 de oprichter en eigenaar van de Zandvoortse Courant, de lokale huis-aan-huiskrant die wekelijks in heel Zandvoort in de bus valt. Daarnaast is hij medeorganisator van het Zandvoortse Ondernemersgala, mede-initiatiefnemer / -organisator van de Zandvoortse Nieuwjaarsreceptie en lid van tal van ondernemersgroepen. Daarnaast is hij sinds 2013 secretaris van het plaatselijke KNRM station.

Vanwege hun activiteiten kennen Gert en Gillis elkaar al jaren en daardoor zijn ze aan elkaar gewaagd. Het is dan ook niet toevallig dat ze elkaar gevonden hebben in het idee voor deze podcast. Ondanks hun ervaring met respectievelijk een radioprogramma en een krant, is een podcast maken toch weer een heel andere tak van sport.

Maar de mannen zijn leergierig en vooral enthousiast. Dus heeft u tips, ideeën of een leuk verhaal over Zandvoort? Laat het weten!

Heeft u een mooi verhaal om aan hun microfoon toe te vertrouwen? Of wilt u adverteren op deze podcast? Neem dan contact op via: